• Instagram
  • Outdoor
  • Kampagnesite
  • TV
  • Trailer

Vi har meget tilfælles. Det er bare ikke altid, at vi opdager det.

Hvad sker der, når man sætter en gruppe mennesker i samme rum, der ikke ved, at de har en hel masse tilfælles?

Den nye Alt det vi deler-film

TV 2s mål er at give danskerne relevante oplevelser, som de har lyst til at dele med andre, og ’Alt det vi deler’ er den måde, vi ser verden på. Vi mener, at der er mere, der samler os som danskere, end der skiller os ad.
Filmen viser hvordan det ser ud, når man sætter en gruppe mennesker i samme rum, der ikke ved, at de har en hel masse tilfælles.

Dorrit og Jan møder Rikke. Det var Rikkes oldefar, der sejlede Jan til Sverige under Anden Verdenskrig.

Frederik (Lil Salt) og Sebastian (Altamon) har spillet Counter-Strike sammen i tre år. Her møder de for første gang hinanden offline.

Aske er vokset op i et hus i Viby. I dag bor Thomas i selvsamme hus med sin familie.

Aske og Mathilde stod over for hinanden i 2004 på en grønsvær i Odder. Det var i en rugbykamp, som Askes hold vandt 42-0.

Mathilde blev født på Christiania for 27 år siden. Inger var den jordemoder, der hjalp hende til verden.

En af de svære ting, mange oplever, er at miste nogen, de elsker til kræft. Det har Ruman, Sabine, Inger, Kim og Anna alle oplevet.

I 2012 faldt Annas mand om med et hjertestop, da han var ude at løbe på Bornholm. Heldigvis så Knud det ske og reddede ham.

I 2015 var der halvmarathon i København. Den dag løb Petronela, Per, Knud og Lars med, og de blev alle fire registreret med den samme tid: 1 time, 35 minutter og 49 sekunder.

Som teenagere var Anja og Søren gode venner, men de har ikke set hinanden siden slutningen af 1980’erne.

Da Julie var fem år startede hun til hiphop, og her mødte hun Stephanie. De var tætte veninder, men mistede kontakten og har ikke set hinanden i mere ned 20 år.

Da der udbrød brand hjemme hos Vibeke, var det Thomas en af de brandmænd, der fik slukket ilden.

Clarissa, Louise og Kasper har alle tre en bulldog. Og alle tre bulldogs hedder Preben.

Jan og Dorrit flygtede til Sverige under Anden Verdenskrig. Her møder de Rana og Maher, der også er flygtet fra krig. De kom til Danmark fra Syrien for fire år siden.